Καλύμματα Προστασίας Για Άχυρο & Σανό

Τζόχαν Μούσιλ – Βιολογικός Αγρότης

«Το κόστος αποθήκευσης δεμάτων άχυρου, μειώνεται από 5 ευρώ ανά δέμα σε 0,50 ευρώ με Toptex®. Λόγω αυτού, δεν χρειάζεται να κατασκευάσω μια σταθερή αποθήκη».

 

 

Κωδικός προϊόντος: STRAW-HAY-BALE-PROTECTION-COVERS Κατηγορία:

Περιγραφή

Εξασφαλίστε τη βέλτιστη ποιότητα του αχύρου σας

Το ύφασμα κάλυψης Toptex® για άχυρο και σανό βοηθά αβίαστα στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας συγκομιδής, ανά πάσα στιγμή του χρόνου. Τα υφάσματα Toptex®, προστατεύουν τις μπάλες σανού, αποτελεσματικά από οποιαδήποτε επίπτωση μπορεί να προκαλέσει ο άνεμος ή και η βροχή, παρέχοντας ταυτόχρονα αποτελεσματική αναπνοή για το συγκομισμένο προϊόν. Αυτό διατηρεί συνεχώς την υψηλή ποιότητα του εποχικού αχύρου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στεγνώνοντας μετά από κάθε έντονη βροχή ενώ αποφεύγεται αποτελεσματικά η ανάπτυξη μούχλας.

Το ύφασμα κάλυψης αχύρου Toptex® παράγεται από πράσινο, συνεχές νήμα πολυπροπυλενίου στα 130 g/m2 (3.8 oz/yd2) και είναι διαθέσιμο στα εξής μεγέθη:

9.8 x 12.5m (10.7 x 13.7 yd)

12 x 25m (13.1 x 27.3 yd)

9.8 x 25m (10.7 x 27.3 yd)

Τα κύρια οφέλη του Toptex®

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ

Η σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία των καλυμμάτων άχυρου Toptex® είναι εγγυημένη για τουλάχιστον 3 χρόνια διάρκεια ζωής, αλλά μπορεί να παραταθεί όταν αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο κατά την περίοδο μη χρήσης.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ

Τα καλύμματα Toptex®για άχυρο, έχουν επίσης υψηλές τιμές όσον αφορά την αποδεδειγμένη αντοχή σε σχίσιμο, (συμπεριλαμβανομένου αλλά χωρίς περιορισμό, δυνατού ανέμου).

Αυτό, σε συνδυασμό με τις ιδιότητες γρήγορου στεγνώματος ακόμα και μετά από έντονες βροχοπτώσεις, καθιστούν τα καλύμματα άχυρου Toptex® εξαιρετικά πολύτιμη εφαρμογή για αποθήκευση σε εξωτερικό χώρο.

ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ

Το εξαιρετικό πλεονέκτημα των καλυμμάτων Toptex® για άχυρο και σανό, είναι η υψηλή ικανότητά τους να απομακρύνουν το νερό, προσφέροντας αποτελεσματική διατήρηση των ιδιοτήτων του σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, κατά την αποθήκευση σε ανοιχτό χώρο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, τα καλύμματα Toptex® είναι υψηλά ανθεκτικά στην ανύψωση από τον άνεμο.

ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Το Toptex® διασφαλίζει την αποτελεσματική προστασία κάθε είδους άχυρου ή δεμάτων σανού (στρογγυλά & τετράγωνα) για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Ζητήστε Πληροφορίες

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το προϊόν; Στείλτε μας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.