Περιγραφή
Αναλυτικά Συστατικά:
- Ακατέργαστη πρωτεΐνη 23%
- Ακατέργαστο λίπος 15%
- Ακατέργαστη τέφρα 8%
- Ακατέργαστες ίνες 0,01%
- Υγρασία 3,5%
- Ασβέστιο 1%
- Φώσφορο 0,7%
- Πλούσιο σε αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
- Υψηλό επίπεδο πρωτεΐνης γάλακτος
- Εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας, απαραίτητο για τη σκελετική ανάπτυξη
- Εμπλουτισμένο σε Pro & Πρεβιοτικά για βέλτιστη χλωρίδα
- Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα
Περιεκτικότητα ανά κιλό υποκατάστατο γάλακτος:
- Βιταμίνη Α 60.000 IU
- Βιταμίνη D3 8.000 IU
- Βιταμίνη E 150 mg
- Βιταμίνη K 3 mg
- Βιταμίνη C 150 mg
- Θειαμίνη (Β1) 6.6 mg
- Ριβοφλαβίνη (Β2) 10 mg
- Νιασίνη (Β3) 40 mg
- Παντοθενικό οξύ (Β5) 20 mg
- Πυριδοξίνη (Β6) 6.6 mg
- Βιοτίνη (Β7) 0.1 mg
- Φολικό οξύ (Β9) 0.5 mg
- Βιταμίνη Β12 0.07 mg
- Χολίνη 500 mg
- Μαγγάνιο (Mn) 40 mg
- Ψευδάργυρος (Zn) 100 mg
- Σίδηρος (Fe) 100 mg
- Χαλκός (Cu) 20 mg
- Ιώδιο (Ι) 0.8 mg
- Κοβάλτιο (Co) 0.5 mg
- Σελήνιο (Se) 0.3 mg
- Μαγνήσιο (Mg) 60 mg
Συστάσεις διατροφής:
200 gr/L αραίωσης Halavit εάν ταΐζετε μία φορά την ημέρα ή 125-175 gr/L Αραίωση Halavit εάν ταΐζετε δύο φορές την ημέρα.
Οδηγίες Τροφοδοσίας:
Προσθέστε νερό σε θερμοκρασία 45°C – 55°C στον αναδευτήρα (μετρήστε με θερμόμετρο). Η ποσότητα του νερού πρέπει να είναι περίπου η μισή από την ποσότητα της επιθυμητής τελικής λύσης Halavit. Ανάβουμε τον αναδευτήρα και ρίχνουμε το υποκατάστατο γάλακτος Halavit σταδιακά στο νερό και ανακατεύουμε για 3 λεπτά. Ενώ ανακατεύετε, προσθέστε κρύο/ζεστό νερό για να προσαρμοστεί το διάλυμα να φτάσει τους 42°C (μετρήστε με θερμόμετρο). Σερβίρετε το υποκατάστατο γάλακτος Halavit με θερμοκρασία 38°C – 40°C.
Συσκευασία:
Σάκοι 25 κιλών